De holding

De Hans Geveling B.V. (de Holding) is een bedrijf wat al sinds 1972 zeer succesvol supermarkten exploiteert. Hiernaast ontwikkelt, verhuurt en belegt zij in vastgoed, meestal in relatie met supermarkten.

Naast de exploitatie van onze twaalf eigen Albert Heijn franchise supermarkten en gerelateerd vastgoed heeft Hans Geveling een samenwerkingsbelang in GeHa retail, dit is een samenwerkingsbelang met de Gelderse Have groep. GeHa retail exploiteert drie grote Albert Heijn franchise supermarkten in Almere, Borger en Zuidhorn.

Onze doelstelling op langere en korte termijn is geleidelijke groei van het aantal supermarkten onder de vlag van Hans Geveling en het versterken van onze bestaande winkels binnen onze huidige marktgebieden.

Uitgangspunt van de Hans Geveling holding zijn onze drie belangrijke kernwaarden:

  • Het beter doen dan gemiddeld: Wij willen het op alle fronten beter doen dan onze directe omgeving.
  • Sterke betrokkenheid bij buurt en omgeving: Een supermarkt is meer dan een gebouw met vier muren, maar het sociale hart van een buurt of een centrum.
  • De Hans Geveling Foundation: Geen enkel mens leeft voor zichzelf alleen, dus vandaar de oprichting van de stichting.

"De doelstelling van mijn stichting is het steunen en initiëren van diverse kleinschalige land- en tuinbouw projecten in Afrika. Hiervoor wordt zeer nauw samengewerkt met Oxfam Novib, waarbij ieder jaar gaat een deel van de winst van het bedrijf naar de Foundation."