Te Huur

Hieronder treft u een overzicht van de objecten die momenteel beschikbaar zijn. Een aantal van onze panden is ook opgenomen op Funda Zakelijk. Bij de betreffende panden is een separate link naar Funda opgenomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
de heer D. Peters of de heer W. Willems op telefoonnummer 0481-424962.
Mailen mag ook: vastgoed@hansgeveling.nl.

Like en volg ons op Facebook!


Winkelruimte te Gendt (Julianastraat 23)

Aantrekkelijke zichtocatie van ca. 100m2 in het centrum van Gendt (verzorgingsgebied ca. 12000 inwoners). Aan het begin van winkelcentrum Julianahof, met onder andere de Albert Heijn, Kruidvat en Readshop op loopafstand gelegen ligt deze mooie winkelruimte. Door de centrale ligging aan de Dorpstraat, nabij restaurant NR19 en het Julianaplein is deze winkelruimte zeer aantrekkelijk en een blikvanger! Daarnaast zijn er goede parkeervoorzieningen en een bushalte (ri. Arnhem en Nijmegen) in de directe nabijheid.

Door de bestemming "centrumdoeleinden" zijn er ruime invullingsmogelijkheden, de voorkeur gaat uit naar detailhandel al dan niet met lichte horeca. De winkelruimte is voorzien van airconditioning, afzuiging en een sociale ruimte met keukenblok en apart toilet.
Huurprijs: € 13.000,- per jaar. De winkel wordt casco as-is ter beschikking gesteld. De aanwezige voorzieningen worden aan huurder ter beschikking gesteld in de huidige staat, onderhoud en vervanging zijn voor rekening van huurder.

 

 

Winkelruimte te Gendt (Julianastraat 4)

In het winkelcentrum van Gendt is een mooie ruime winkelunit beschikbaar van 286 m2, waarvan ca. 230 m2 verkoopoppervlak. Gendt heeft een primair verzorgingsgebied van ca. 12.000 inwoners. De unit is centraal gelegen in de nabijheid van Albert Heijn, Kruidvat en Readshop. Parkeervoorzieningen zijn ruimschoots en op loopafstand aanwezig. Huurprijs € 1.500,- per maand, casco. Momenteel is de winkel tijdelijk in gebruik gegeven aan Participatiepunt Gendt. Een initatief dat wij een warm hart toedragen.

Voor de link naar funda klik hier!

 

 

Winkelruimte te Huissen (Vierakkerstraat 53)

In het centrum van Huissen met een divers winkelaanbod en horecavoorzieningen winkel- kantoorruimte van ca. 302 m2, waarvan ca. 260m2 verkoopvloeroppervlak.Huissen is met ca. 19.000 inwoners veruit de grootste kern van de gemeente Lingewaard en wordt gekenmerkt door een historisch centrum met goede horeca en winkelvoorzieningen. De aangeboden Unit is voorzien van pantry, keukenblok en toiletten. Per direct beschikbaar. Parkeervoorzieningen op loopafstand. 
Huur € 1.995,- per maand. Deelverhuur bespreekbaar.

Klik hier voor de volledige beschrijving op funda.

 

Diverse parkeerplaatsen en opslagruimten te huur (Bemmel)

In de kelder van Winkelcentrum De Assenburg te Bemmel hebben wij nog diverse (net gerealiseerde) opslagruimten te huur. De garageboxen zijn allen vergeven.

De oppervlakten lopen uiteen van 23 tot en met 37 m2.

Al te huur vanaf € 65,- per maand (ex BTW). Minimale looptijd is 12 maanden, dus geen tijdelijke opslag.

Winkelruimte(n) te Bemmel:

In het voormalige Rabobankpand in het centrum van Bemmel is een casco winkelruimte van ca. 550 m2 beschikbaar. Het betreft een mulifunctionele ruimte op een fraaie zichtlocatie en maakt onderdeel uit van Winkelcentrum De Assenburg.
In 2018 zijn de gevels gerenoveerd en de puien vervangen. De winkelruimte kan in overleg ook worden aangeboden in kleinere unit's.

 

Voor gedetailleerde informatie klik  hier

 

Te koop aangeboden te Bemmel:


Dorpstraat 68 te Bemmel. Voor meer informatie: vastgoed@hansgeveling.nl of 0481-424962 (W. Willems of D. Peters)